Bemutatkozás

Társaságunk jogelődje 1989-ben alakult, azóta foglalkozunk könyveléssel, adótanácsadással, bérszámfejtéssel és kapcsolódó gazdasági, pénzügyi feladatokkal.
Készítünk IFRS szerinti és konszolidált beszámolót, átalakulási vagyonmérlegeket. Foglalkozunk külföldi cégek magyarországi regisztrációjával és intézzük a kapcsolódó bevallásokat. Adótervezéssel, adóoptimalizálással is segítjük a hozzánk fordulókat.

Komoly szakmai háttérrel, sok éves tapasztalattal rendelkezünk a számvitel, adózás és a tanácsadás területén. Kollégáink egyetemi, főiskolai, adótanácsadói, könyvvizsgálói, illetve mérlegképes könyvelői végzettséggel, tőzsdei üzletkötői szakvizsgákkal, IFRS minősítéssel rendelkeznek. Angol és német nyelven kommunikálunk.

Ügyvédi és könyvvizsgálói háttérrel vállalunk cégalapítást, átalakulások lebonyolítását és ezzel kapcsolatos tanácsadást, vagyonmérleg készítést.

Ügyfélkörünk elsősorban azon cégekből tevődik össze, amelyek nem csupán a bizonylatok egyszerű feldolgozását várják el a könyvelő cégtől, hanem folyamatos tanácsadást, javaslatokat, komplex számviteli és pénzügyi megoldásokat igényelnek.

A könyvelés és a kapcsolódó adminisztráció magas színvonalú ellátása egyre fontosabb a vállalkozások számára. Megnőtt a vezetők és tulajdonosok részéről az információs igény, a naprakész, megbízható adatok tekintetében. Ezt a tendenciát a válság, a szűkülő piacok csak tovább erősítették. Egyre több cég alkalmaz komplett, integrált számítógépes rendszert, ami megnövelte az igényt a helyszíni könyvelésre is. Természetesen mindezt biztosítani tudjuk partnereink részére. Számunkra kiemelten fontos, hogy ügyfeleink naprakész, megbízható, valós képet lássanak vállalkozásuk vagyoni, pénzügyi és jövedelmi helyzetéről.

Büszkék vagyunk arra, hogy ügyfeleinket évek óta folyamatosan elégedett partnereink között tudhatjuk. Ezt az eredményt annak köszönhetjük, hogy a partner cégeinket is úgy kezeljük, mint a sajátunkat, pontos, precíz, naprakész adatokat, információkat szolgáltatunk, emellett rugalmasan alkalmazkodunk az igényeikhez és igyekszünk minden problémánál megtalálni az optimális megoldást. Nélkülözhetetlennek tartjuk a személyes, közvetlen kapcsolat megtartását, valamint a feltétel nélküli titoktartást. Stratégiánk helyes voltáról elégedett ügyfeleink adják a biztos visszaigazolást.
Szakmai felelősségbiztosítással rendelkezünk.